diszkontált cash-flow


Egy adott induló cash-flow konstans növekedési ráta és diszkontráta mellett várható jelenértéke diszkontál cash-flow számítás módszerével, annuitás vagy örökjáradék alapon.

cégértékelés


néhány alapadat (pl. árbevétel, EBITDA, várható beruházások) és értékelési paraméterek - WACC, EBITDA szoró - megadásával gyorsan, pár perc alatt iránymutatást kaphatsz egy cég potenciális értékéről

IRR és módosított IRR


A felhasználó által adott cash-flow belső megtérülési rátájának (Internal Rate of Return = IRR) vagyis annak a diszkontrátának a meghatározása, amely mellett a pénzáramlás nettó jelenértéke nulla lenne.

hiteltörlesztés számítás


Adott összegű hitel törlesztő részleteinek (tőke + kamat) kiszámítása a megadott paraméterek - pl. kamat, futamidő, törlesztési ütemterv - különbőző törlesztési metódusok szerint.

finanszírozási igény


Néhány múltbeli tényadat - pl. bevétel, készlet és vevőállomány - megadásával könnyen és gyorsan kiszámíthatod a következő időszakra vonatkozó várható fianszírozási igényt.

fedezeti pont számítás


Számold ki az értékesítési egységár, valamint a változó, fix és lépcsőzetesen változó költségek megadásával, hogy mekkora értékesítési volumentől lesz nyereséges a tevékenység.