bevételtervezés múltbeli idősoros adatok alapján

várható bevételek előrejelzése statisztikai módszerrel és MI támogatással

Az alábbiakban a múltbeli havi értékesítési adatokból kiindulva automatikusan készíthetsz előrejelzést a következő 24 hónapra vonatkozóan. Ehhez nincs másra szükség, csak egy egyszerű CSV file formátumban megadni az adatokat. Az online előrejelző alkalmazás két módszert használ:

[1] egyszerű statisztikai módszereken - trend és szezonalitás analízis - alapuló előrejelzés (idősor dekompozícióval vagy Holt-Winters szezonális modellel)

[2] LSTM neurális hálózat alapú előrejelzési modell, ahol lehetőség van a neurális hálózat összetettségére vonatkozó paraméter beállításával a hálózat előrejelzési pontosságát befolyásolni.

Az idősorelemzésen alapuló előrejelzések készítésésének több módszere is létezik, ezekről itt olvashatsz kicsit részletesebben.


Az itt készíthető előrejelzés egy olyan historikus értékesítési adatsor alapján történik, amely 3 adatot tartalmazhat: év, hónap, bevétel. Kizárólag CSV típusú file formátumban - minta csv file) - adható meg az adatsor.


tanulási folyamat aktuális státusza

idősor dekompozíció alapú előrejelzési modell
Időszak
Bevétel
Mozgóátlag
LSTM neurális hálózat alapú előrejelzési modell
Időszak
Bevétel
Mozgóátlag

szeretnél részletes értékesítés előrejelést készteni hosszabb távra?

vásárold meg a BB SalesFCTR © bevétel és fedezet tervező alkalmazást

főbb jellemzők:
  • bevétel előrejelzés különöző üzleti modellek, előrejelzési sémák szerint (4+1 terv munkalap) akár 10 évre
  • paraméterezhető, nagyrészt automatizált tervezés - árfolyam és inflációs paraméterek, terméktörzs listaárakkal
  • bottom-up és top-down tervezési szemlélet: tervezz egyedi termék szintű adatokkal vagy piacméretből kiindulva
  • a bevételek mellett a fedezet is tervezhető, akár 20 termékre havi illetve éves bontásban
  • offline, MS Excel alapú, bármikor használható és könnyen kezelhető
  • további részletek a bemutató videóban

MEGRENDELÉS | termék, megrendelő, fizetés

termék:
bbFinMods_SALES_fct
termék leírás:
A BB SalesFCTR lehetővé teszi egyes üzletágak, üzleti szegmensek vagy akár termékek részletes értékesítési tervének összeállítását. Bottom-up tervezés termkenként volumen és egységár becslés alapján, havi bevételek szezonalitás alapján, online marketing vezérelt bevételek, piacméret alapú becslések + valószínűségi (Monte-Carlo) szimuláció.
termék ára:
25 000 HUF + ÁFA (27%)

megrendelő

add meg számlázáshoz szükséges adatokat (cégnév, adószám, számlázási cím/cég székhelye)

adószám:
cégnév:
számlázási cím:
név:
email cím:

fizetés

válaszd ki a preferált fizetési módot

Fizess könnyedén és biztonságosan a PayPal rendszerén keresztül, amelyhez regisztráció sem kell - akár saját bankkártyát is használhatsz! PayPal fizetés esetén azonnal megküldjük a megrendelt terméket az email címedre.

Amennyiben nem szeretnél most fizetni, akkor termék megrendelését követően az email címedre díjbekérőt küldünk, amelyet átutalással teljesíthetsz. Az alkalmazást az átutalást követően küldjük el.

Fizess könnyedén és biztonságosan az egyik legrégebb óta működő, 200 millió felhasználóval rendelkező online fizetési platformon keresztül! A PayPal lehetővé teszi vállalkozások vagy magánszemélyek számára az online kifizetések biztonságos, kényelmes és költséghatékony kezelését.
A megadott kártyaadatokat a Blackburn Consulting Kft. nem kapja meg, az adataid közvetlenül a PayPal dolgozza fel. Ráadásul nem szükséges PayPal számlával rendelkezned, fizethetsz meglevő kártyáddal is!
Banki átutalás esetén a megrendelést követően küldünk egy díjbekérő levelet a megadott email címre és a fizetést Neked kell kezdeményezned a saját bankodnál.
Az ellenérték beérkezését követően számlát állítunk ki, amelyet a megrendelt termékkel együtt szintén email-ben elküldünk a számodra.

Érdekelhetnek az egyéb alkalmazásaink is? Bevétel előrejelzés, cash-flow és eredmény tervezés, összetett pénzügyi modellek és még néhány egyéb megoldás: kattints a részletekért!