hiteltörlesztés számítás

annuitásos vagy egyenlő összegű tőketörlesztés

hitelösszeg:
balloon:
éves kamat:
törlesztési ütem:
futamidő (hó):
türelmi idő (hó):

összeg: az induló, első éves cash-flow értéke
balloon: a hitel maradványértéke, vagyis az az összeg, amit a futamidő legvégén egy összegben kell törleszteni (az utolsó törlesztési időpontig tehát csak a maradványértékkel csökkentett tőkeösszeg kerül törlesztésre)
éves kamat: a hitelösszeg után fizetendő éves kamatláb mértéke (%)
törlesztési ütem: milyen időközönként szükséges a hitel törleszteni (havonta, negyedévente, évente)
futamidő: a hitelfelvételtől az utolsó töketörlesztésig tartó időszak, hónapokban
annuitásos törlesztés: az annuitás egy állandó összegű cash-flow - havi hiteltörlesztés esetén a havonta fizetendő, a tőketörlesztést és kamatot is magában foglaló adósszágszolgálat összege állandó (ezen belül a tőke és kamat arány változik minden időszakban)
hitelösszeg
tőke
kamat
törlesztő

...
...
...
...

szeretnéd részletesen modellezni a hitelállomány alakulásás és költségeket?

vásárold meg a rugalmasan paraméterezhető, adósságszolgálat és hitelek költségeinek elemzésre szolgáló Excel alapú eszközünket

főbb funkciók:
  • az online eszközhöz képest bővebb funkciók, rugalmasabb modellezési lehetőségek a hitelek vizsgálatához
  • automatizált hitelszámítási funkciók, többféle hiteltípus és törlesztési séma kezelésével
  • érzékenységvizsgálat különböző törlesztési ütemek és párhuzamosan 3 árfolyam/kamat pálya mellett
  • offline, MS Excel alapú, bármikor használható és könnyen kezelhető
  • további részletek a bemutató videóban

MEGRENDELÉS | termék, megrendelő, fizetés

termék:
bbFinMods_LOAN_calc
termék leírás:
A BB LOANCALC célja, hogy a Felhasználó minél gyorsabban és automatizáltan tudja a hitelfelvételhez kapcsolódó számításokat elvégezni, legyen szó akár annuitásos vagy egyenlő tőketörlesztésről, változó vagy fix kamatozásról, türelmi időről. A széleskörű paraméterezhetőségnek köszönhetően érzékenység vizsgálatok is végezhetők és lehetőség van a hitelek törlesztését egyszerre 3 eltérő árfolyam + kamatpálya mellett modellezni.
termék ára:
5 000 HUF + ÁFA (27%)

megrendelő

add meg számlázáshoz szükséges adatokat (cégnév, adószám, számlázási cím/cég székhelye)

adószám:
cégnév:
számlázási cím:
név:
email cím:

fizetés

válaszd ki a preferált fizetési módot

Fizess könnyedén és biztonságosan a PayPal rendszerén keresztül, amelyhez regisztráció sem kell - akár saját bankkártyát is használhatsz! PayPal fizetés esetén azonnal megküldjük a megrendelt terméket az email címedre.

Amennyiben nem szeretnél most fizetni, akkor termék megrendelését követően az email címedre díjbekérőt küldünk, amelyet átutalással teljesíthetsz. Az alkalmazást az átutalást követően küldjük el.

Fizess könnyedén és biztonságosan az egyik legrégebb óta működő, 200 millió felhasználóval rendelkező online fizetési platformon keresztül! A PayPal lehetővé teszi vállalkozások vagy magánszemélyek számára az online kifizetések biztonságos, kényelmes és költséghatékony kezelését.
A megadott kártyaadatokat a Blackburn Consulting Kft. nem kapja meg, az adataid közvetlenül a PayPal dolgozza fel. Ráadásul nem szükséges PayPal számlával rendelkezned, fizethetsz meglevő kártyáddal is!
A PayPal fizetési lehetőség technikai okok miatt átmenetileg szünetel!
Banki átutalás esetén a megrendelést követően küldünk egy díjbekérő levelet a megadott email címre és a fizetést Neked kell kezdeményezned a saját bankodnál.
Az ellenérték beérkezését követően számlát állítunk ki, amelyet a megrendelt termékkel együtt szintén email-ben elküldünk a számodra.

Érdekelhetnek az egyéb alkalmazásaink is? Bevétel előrejelzés, cash-flow és eredmény tervezés, összetett pénzügyi modellek és még néhány egyéb megoldás: kattints a részletekért!