akár 50% kedvezménnyel, ingyenes kiegészítő szolgáltatásokkal

A kialakult rendkívül nehéz gazdasági helyzet komoly kihívást jelent minden vállalat számára: nagyon sok cégnél szükségessé fog válni a pénzügyi újratervezés! Várhatóan a jövőben még fontosabb szerepe lesz annak, hogy a vállalkozások előre lássanak, fel tudják mérni a várható bevételeket és működés finanszírozási igényét.
A megnövekedett tervezési feladatok, a pénzügyi kihívások több időt és pontosabb tervezést igényelnek majd, amihez BB Forecast© pénzügyi tervező modell hatékony támogatást nyújt.


Annak érdekében, hogy ezt a pénzügyi tervezési munkát mi is támogassuk, a kis és középvállalatok számára rendkívüli,
30-50% kedvezményt
biztosítunk a BB Forecast© Light+ és BB Forecast© Enterprise tervező alkalmazás licenc díjából 2020. június 30-ig.

Ezen túlmenően minden új megrendelőnk számára 1 év szoftverkövetést adunk ingyen az Enterprise verzió mellé!

ki és hogyan tudja a kedvezményt igénybe venni?

A 30-50% árkedvezmény automatikusan jár minden olyan vállalkozás számára, amelynek árbevétel nem haladja meg a 2 milliárd forintot! A BB Forecast© Light+ verzió esetében a kedvezmény mértéke 30%, a BB Forecast© Enterprise esetében pedig 50%!
Az 1 éves szoftverkövetés ingyenes szoftverkövetés minden új vásárló számára biztosított - függetlenül a cégmérettől - amennyiben az Enterprise verziót vásárolja meg a Felhasználó!

vásárlás, licenc konstrukciók

hogyan tudom megvásárolni?

Az alkalmazás licenszelési konstrukciója testre szabottan kerül kialakításra a megrendelt verzió, szükséges egyedi fejlesztések, valamint igényelt bevezetési szolgáltatások és a felhasználói kör - cégek száma, felhasználó szám - alapján. Minden esteben a partnereinkkel előzetesen egyeztetett, szakmailag szükséges és valódi hozzáadott értéket jelentő, költséghatékony megoldásra teszünk javaslatot.


A legegyszerűbb, mikro- és kisvállalkozások számára ajánlott "LIGHT" verzió akár már 30eFt + ÁFA áron megvásárolható, a "LIGHT+" verzió kedvezmény nélkül 49eFt + ÁFA.
A közepes és nagyobb vállalkozások, cégcsoportok számára az Enterprise verziót ajánljuk, amelynek induló ára 190eFt + ÁFA.
demo verzió

Szeretnéd letölteni a demo verziót? A képletek és VisualBasic makrók nélküli, bemutató célú verziót ide kattintva igényelheted: